Zadnji duatlon sezone v Komendi

Zadnji duatlon sezone, v organizaciji Triatlonskega klub Trisport Kamnik je potekal v industrijski coni Komenda, 28. 5. 2023.

TKNM-jevci smo bili prisotni na vseh štartih različnih tekmovalnih razdalj. Kot že na vseh tekmah to sezono nas je pri cici kategoriji zastopal Vitan Ivanež, ki je nastopal zelo dobro in mu je uspelo doseči 6. mesto.

Sledil je štart mlajših dečkov in deklic, kjer sta nastopila Tevž in Flora. Tevž je le potrdil dobre nastope te sezone in z zelo zrelim tekmovanjem prišel do 2. mesta. Flora je prav tako odlično nastopila in zasedla pravljično 7. mesto.

Na startu starejših dečkov in deklic smo imeli 3 predstavnike. Marko Lovrenčič je letos odličen in tudi tokrat ni bilo nič drugače, zasedel je 3. mesto in si s tem zagotovil 2. mesto v duatlonskem pokalu 2023. Zarja Ivanež je nakazala rast v formi in tokrat prišla do 6. mesta. Zarja Šuln je svoj drugi duatlonski nastop v letu 2023 sklenila na 9. mestu.

Tudi pri kadetih smo imeli 3 predstavnike. Matevž Čampa se je med vrstniki dokazal kot trenutno eden boljših duatloncev v Sloveniji in mu je le padec preprečil uvrstitev na stopničke, na koncu je zasedel 4. mesto. Jakob Cvelbar je zasedel 13. mesto, Marku Zamidi pa je načrte prekrižala bolezen a je s športno trmo in vztrajnostjo, prišel, do 15. mesta
Na enaki razdalji, v kategoriji mlajših mladincev, je Nejc Godnič osvojil do 6. mesto.

Pri odraslih smo tudi tokrat imeli samo enega predstavnika in sicer trenerja, Marka Rozmana, ki je tudi tokrat osvojil 3. mestom pri članih I.

Vsem udeležencem in organizatorju čestitamo!