V Kamniku triatlon za konec šolskega leta

Uspešen zaključek šolskega leta in še ene TKNM šole triatlona smo zaokrožili s tekmo v Kamniku – za najmlajše je bila to 1. triatlonska preizkušnja letos.

Dobro organizirana, tehnično zahtevna tekma, ki je bila žal bolj slabo obiskana.

Vsi naši ciciji, so se tokrat skupaj odrinili v plavalni del, na prehodu čez mostiček do menjalnega prostora, so se naredile prve razlike, te pa so se na kolesu in teku še povečevale.

  • MLAJŠI CICIBANI: Rok Seliškar 1. mesto
  • CICIBANI: Lovro Seliškar 3. mesto, Marko Lovrenčič 4. mesto
  • MLAJŠI DEČKI: Lovro Strniša 5., Marko Špoljar 6., Jurij Lovrenčič 7., Gal Jurij Kovačič 9., Matevž Čampa 14., Miha Bartelj 15

Na triatlonu za vsakogar, smo imeli dva predstavnika in oba sta osvojila odličji. Robert Lovrenčič je s svojim debitantskim triatlonom osvojil 2. mesto, izkušenejši kolega Iztok Kovačič pa 3. mesto.

Na razdalji sprint triatlona smo imeli le dve predstavnici in tudi tu sta obe stali na stopničkah. Ana Seliškar je osvojila 2. mesto v absolutni ženski konkurenci, med članicami II. pa si je delila oder s klubsko kolegico Alenko Marjetič – 2. mesto.

Za odrasle tekmovalce je bila tole zadnja tekma v 1. delu sezone, ciciji pa se bodo lahko ponovno preizkusili že čez 2 tedna na akvatlonu v Velenju.