TKNM-jevci dosegli odlične uvrstitve v Logatcu

Za TKNM – jevci je pester konec tedna. Le dan po uspešno izvedenem že 7. družinskem akvatlonu, smo se že navsezgodaj zjutraj odpravili proti Logatcu.

Na četrti tekmi sezone, smo TKNM- jevci na štartu imeli 17 tekmovalcev našega kluba. Po prevzetju štartnih številk, čipov, ogledu proge in namestitvi koles v menjalni prostor je sledil že prvi štart.

V kategoriji mlajših cicibanov smo imeli enega predstavnika. Vitan Ivanež je dosegel 8. mesto. Že takoj v naslednji kategoriji, pa smo se veselili uvrstitve na zmagovalne stopničke. Rok Seliškar je pokazal odlično telesno pripravljenost in tekmovanje končal na 2. mestu, le dobri dve sekundi za zmagovalcem! Tevž Meh je v cilj pritekel na nehvaležnem četrtem metu, vendar s tem dosegel svojo najboljšo uvrstitev sezone. V isti kategoriji smo imeli še enega predstavnika, Maks Čampa je osvojil 9. mesto.

Sledil je štart super sprinta, kjer sta v kategoriji starejših dečkov, naše barve zastopala Lovro Seliškar in Jaka Rebernik. Lovro se je vse do konca boril za uvrstitev na zmagovalne stopničke, vendar ura v cilju je pokazala, da je le te zgrešil za »pičlo« desetinko sekunde! Dvig »forme« je pokazal tudi Jaka Rebernik, ki je tekmovanje končal na 10. mestu.

Pri deklicah je Zarja Ivanež, kot edina predstavnica našega kluba v kategoriji starejših deklic osvojila 9. mesto.

V kategoriji kadetov, smo imeli štiri predstavnike. Najboljšo uvrstitev je dosegel Matevž Čampa, ki je dosegel 6. mesto. Prijetno nas je presenetil Žiga Grandovec, ki mu je nastop uspel brez večjih težav in je tako v cilj pritekel na 7. mestu. Eden za drugim sta v cilj pritekla tudi Mark Zamida in Jure Pevec. Mark je dosegel 11. mesto, Jure pa 12. mesto.

Takoj za super sprintom je sledil štart duatlona za vsakogar, kjer smo v kategoriji veterani I. imeli enega predstavnika, Samo Ivanež nas je razveselil z 2. mestom.

Za konec je sledil še štart sprint duatlona. V kategoriji člani I. smo imeli dva predstavnika, Jan Marenče je osvojil 6. mesto, Marko Rozman pa 8. mesto. V kategoriji veterani I. se je na stopničke zavihtel Borut Vehar, Jure Meh pa je tokrat tekmovanje končal na 5. mestu. V kategoriji veterani II. Pa je 3. mesto osvojil Robert Lovrenčič.