Triatlon za pokal Istre v Kopru

V soboto 11. 6. smo se TKNM- jevci odpravili proti Kopru, kjer smo v sončnem vremenu tekmovali na Triatlonu za pokal Istre.

V najmlajši kategoriji cicibanov,  je svoj prvi nastop v Kopru zabeležil Vitan Ivanež, ki je osvojil 11. mesto.

V kategoriji mlajših dečkov je Tevž Meh v cilj pritekel na 7. mestu, Luka Leon Kovačič na 9. mestu in Maks Čampa na 11. mestu.

Na razdalji super sprinta, v kategoriji starejših dečkov in deklic, na kateri so morali tekmovalci uspešno premagati 300 m plavanja, 5 km kolesarjenja in 1 km teka, smo pri dečkih imeli enega predstavnika, Jaka Rebernik je osvojil 12. mesto. Pri deklicah pa smo tokrat imeli dve predstavnici, Zarja Ivanež je osvojila 9. mesto, Zarja Šuln pa je v cilj pritekla tik za Zarjo I. na 10. mestu.

V kategoriji kadetov smo imeli tri predstavnike. Gal Jurij Kovačič je osvojil 7. mesto, Matevž Čampa 8. mesto, ter Jakob Cvelbar 15. mesto.

Triatlona za vsakogar sta se tokrat udeležila dva naša člana. Zopet nas je razveselil Samo Ivanež, ki je osvojil 3. mesto, Iztok Kovačič pa je tekmovanje končal na 7. mestu.

V kategoriji člani I. je barve našega kluba zastopal Marko Rozman, ki je osvojil 10. mesto. Jure Meh  je v kategoriji veterani I., tako kot Marko R. osvojil 10. mesto. V kategoriji veterani IV. je Andrej Prah tekmovanje končal na 5. mestu, Franc Maksl pa v kategoriji veterani V. na 7. mestu.

Iskrene čestitke vsem udeležencem tekmovanja!