Številčna udeležba in odlični rezultati na triatlonu v Ljubljani

Zadnji vikend v avgustu smo tekmovali v Ljubljani, kjer je potekala druga tekma drugega dela sezone.

Tekmovanje so pričeli naši najmlajši. Vitan Ivanež je v kategoriji cicibanov osvojil 6. mesto. Svoj prvi nastop na triatlonski tekmi je zabeležila tudi Terezija Mihelič, ki je v cilj pritekla na 6. mestu. Tereziji izrekamo posebne čestitke za pogum in odličen nastop!

V kategoriji mlajših dečkov so naše barve zastopali Tevž Meh, Luka Leon Kovačič in Maks Čampa. V napetem zaključku teka, nas je s svojo borbenostjo razveselil Tevž, ki je osvojil 2. mesto in se tako v letošnji sezoni prvič uvrstil na zmagovalne stopničke! Luka Leon Kovačič in Maks Čampa sta v cilj pritekla eden za drugim, Luka je osvojil 8. mesto, Maks pa 9. mesto!

Na razdalji super sprint triatlona v kategoriji starejših dečkov smo imeli tri predstavnike, Marko Lovrenčič je osvojil 6. mesto, Lovro Seliškar 9. mesto in Vid Grabić 13. mesto.

Pri deklicah pa smo tako kot v Kočevju imeli eno predstavnico, Zarja Ivanež je osvojila 8. mesto!

Najštevilčnejšo udeležbo smo imeli v kategoriji kadetov, kjer je naše barve zastopalo kar 6 članov. Mark Zamida je zopet prikazal odličen nastop in tekmovanje končal na 6. mestu. Takoj za njim sta v cilj pritekla Gal Jurij Kovačič in Matevž Čampa, Gal na 7. mestu, Matevž pa na 8. mestu. Le minuto kasneje sta v cilj pritekla Jurij Lovrenčič na 11. mestu in Miha Bartelj na 12. mestu. Jakob Cvelbar pa je tekmovanje končal na 18. mestu.

Na triatlonu za vsakogar je nastopil Samo Ivanež in nas zopet razveselil z 3. mestom.

Jan Marenče je na razdalji sprint triatlon v kategoriji člani I. osvojil 6. mesto. V kategoriji veterani I. je nastopil Jure Meh in tekmovanje končal na 5. mestu. Pri ženskah nas je v kategoriji veteranke I. z odlično predstavo navdušila Alenka Marjetič, ki je osvojila 2. mesto!

Največ predstavnikov smo imeli v kategoriji veterani IV., Andrej Prah je osvojil 7. mesto, Igor Makovec 10. mesto, Matjaž Golob pa tokrat žal ni zabeležil rezultata.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo!