V Kočevju začetek drugega dela sezone!

V soboto, 20. 8. 2022, je v Kočevju potekala prva tekma drugega dela sezone. Po dolgem poletnem premoru, ko nismo vedeli v kakšni »tekmovalni formi« so tekmeci, smo nestrpno odštevali minute do pričetka tekmovanja.

V kategoriji cicibanov, ki so tekmovali v akvatlonu, je naše barve zastopal Vitan Ivanež in osvojil 7. mesto.

Tako kot cicibani, so tudi mlajši dečki tekmovali v akvatlonu, kjer so morali preplavati 200 m in preteči 1000 m. Odlično pripravljenost je pokazal Rok Seliškar, ki je premagal vso konkurenco in zasedel 1. mesto! Tevž Meh je zasedel 5. mesto in Maks Čampa 8. mesto.

Na razdalji super sprint triatlona smo v kategoriji starejših dečkov imeli dva predstavnika. Lovro Seliškar je v cilj pritekel na 7. mestu, Marko Lovrenčič pa tik za njim na 8. mestu.

Pri deklicah smo v kategoriji starejših deklic imeli eno predstavnico, Zarja Ivanež se je pogumno podala na progo in na koncu osvojila 8. mesto.

V kategoriji kadetov smo imeli na štartu kar štiri predstavnike. Najboljše je naše barve zastopal Mark Zamida, ki je zasedel 5. mesto. Nato je sledil mini paket TKNM-jevcev, Matevž Čampa je tekmovanje končal na 7. mestu, Miha Bartelj na 8. mestu in Jakob Cvelbar na 9. mestu.

Na razdalji sprint triatlona je v kategoriji člani I. nastopil Jakob Höfferle in osvojil 9. mesto. Zopet nas je s stopničkami razveselil Jure Meh, ki je v kategoriji veterani I., osvojil 2. mesto. V kategoriji veterani IV. smo imeli tri predstavnike, Andrej Prah je osvojil 3. mesto, Matjaž Golob 4. mesto in Igor Makovec 5. mesto. V kategoriji veterani V. pa je Franc Maksl zasedel 4. mesto.

Vsem udeležencem tekmovanja iskreno čestitamo!