Šesti triatlon sezone v Ankaranu

Tokrat so se triatlonci zbrali v Ankaranu, kar je bila že šesta zaporedna tekma v tej sezoni. Kljub slabi napovedi, je vreme zdržalo in je tekmovanje potekalo brez dežja. Naši tekmovalci so se tokrat pomerili v štirih razdaljah, v Cici A in B, Super sprintu in Sprintu. Tekmovanje v sprint triatlonu bi moralo šteti tudi za Državno prvenstvo, vendar je bilo zaradi tehnične napake razveljavljeno.

Tekmovanje so odprli Cicibani in Cicibanke. V kategoriji Cici A je Rok Seliškar dosegel 2. mesto, Luka Leon Kovačič 7. mesto in Tevž Meh 10. mesto.

V malce starejši kategoriji Cicibanov je Marko Lovrenčič dosegel 4. mesto.

V super sprint triatlonu sta se tokrat pomerila dva naša člana, Gal Jurij Kovačič je končal na 8. mestu, Miha Bartelj pa je pristal na 11. mestu.

Na sprint razdalji je Jan Marenče zasedel 1. mesto med STAREJŠIMI MLADINCI, Jakob Höfferle pa 6. mesto med ČLANI 1. Ana Seliškar je dosegla 4. mesto ABSOLUTNO in 2. mesto med ČLANICAMI 2. Alenka Marjetič je v isti kategoriji zasedla 5. mesto. Na isti razdalji je Jure Meh osvojil 4. mesto med VETERANI 1, Robert Lovrenčič  7. mesto med VETERANI 2 in Iztok Kovačič 9. mesto v enaki kategoriji. Andrej Prah je tokrat dosegel 6. mesto med VETERANI 4. V kategoriji tistih brez licence pa je na 5. mestu pristal Jakob Muren.

Prihodnji konec tedna nas čaka zaključek nenavadne in edinstvene sezone z državnim prvenstvom v Duatlonu v Ribnici.