Odlične uvrstitve na Duatlonu Komenda

TKNM – jevci smo se v nedeljo, 24. 4. 2022 odpravili na drugo tekmo sezone v Komendo. V pričakovanju dobrih nastopov, smo vsi z nestrpnostjo pričakovali začetek tekme.

S tekmovanjem so pričeli mlajši cicibani, kjer je Vitan Ivanež prikazal odličen nastop in s 3. mestom osvojil svoje prve stopničke! Tekmovanje so nadaljevali cicibani, kjer smo se zopet veselili uvrstitve na zmagovalni oder, saj je Rok Seliškar osvojil 3. mesto. V isti kategoriji smo imeli še dva predstavnika, Tevž Meh je v cilj pritekel na 7. mestu, Maks Čampa pa na 11. mestu.

Sledil je štart super sprint duatlona, kjer je pri starejših dečkih barve našega kluba odlično zastopal Lovro Seliškar, ki je osvojil 3. mesto. Pri starejših deklicah je prav tako odličen nastop prikazala Zarja Ivanež, ki je osvojila 5. mesto. Pri kadetih smo imeli štiri predstavnike, Matevž Čampa je osvojil 6. mesto, Mark Zamida 10. mesto, Jakob Cvelbar 13. mesto, Žiga Grandovec pa se je na svojem debitantskem nastopu uštel pri kolesarskih krogih. Pri kadetinjah je nastopila Nina Bajec in osvojila 5. mesto.

Na koncu je sledila tekma še v sprint duatlonu, kjer je v kategoriji člani I, Marko Rozman osvojil 5. mesto. Pri veteranih I, je Jure Meh osvojil 6. mesto, Robert Lovrenčič v kategoriji veterani II, 2. mesto, ter Andrej Prah pri veteranih IV, 3. mesto.

Iskrene čestitke vsem udeležencem tekmovanja!