18. Ptujski triatlon znova postregel z lepo tekmo

Ptujski triatlon je med TKNM-jevci zagotovo najbolj priljubljena tekma. Letos nas ni prestrašila niti izjemno slaba vremenska napoved, tako, da se je tekme 12. 5. 2019 udeležila kar lepa odprava iz našega kluba.

Prva je na štartu, pa tudi na najvišji stopnički, stala Pia Šepec, ki se je med samimi moškimi tekmovalci pomerila na triatlonu za vsakogar (100 m plavanja, 10 km kolesa, 1 km teka).

Za njo so na razdalji super sprint triatlona (300 m plavanja, 10 km kolesa, 2 km teka) nastopili: Gal Jurij Kovačič, Jurij Lovrenčič, Jaka Zelnik Gregorčič, Alenka Marjetič, Iztok Kovačič in Robert Lovrenčič. Za Gala, Jurija in Jako je bil to debitanstski nastop na super sprint razdalji, Alenka, Iztok in Robert pa so pobrali zlati in srebrno medaljo med odraslimi.

Na CICI A (50 m plavanja, 500 m teka) so nastopili: Luka Leon Kovačič, Tevž Meh, Miha Rebernik, Jaka Šepec, Jaka Rebernik, Rok Seliškar in Marko Lovrenčič. Marko je osvojil zlato medaljo, Rok pa bronasto.

Na CICI B (200 m plavanja, 1000 m teka) sta nas zastopala Miha Bartelj in Lovro Seliškar, slednji je osvojil bronasto medaljo.

Na sprint triatlonu (750 m plavanja, 20 km kolesa in 5 km teka) so se pomerili Jan Marenče, Jakob Hofferle in Ana Seliškar. Tudi Jan je debitiral na sprint triatlonu in se odlično odrezal. Ana Seliškar je osvojila absolutno 4. mesto in 1. mesto v kategoriji članic II.

Vsi razultati so na voljo na povezavi >>